De soyaristetmandler kender du sikkert, og er perfekte som et mellemmåltid, i din salat eller grofthakket på noget kød (fx som crunch til laks eller kylling)
Top med feta og soyaristedemandler. Når de er gyldne tages panden af blusset og soya tilføjes. Salaten er dejlig mættende og gør mange af dine smagsløje rigtig glade, da du både for noget bitterhed fra grønkål, sødme fra buttersquash samt det salte fra de knasende mandler og den cremede feta
Mandlerne er nemme og hurtige at lave og smager skønt. Rør rundt i mandlerne mens sojaen koger ind. rør grapesaft3 dele tranebær juice1 lime i skiverSojamandler200 gr mandler2 dl sojaOpvarm en pande og tilsæt mandler og soja. 200 gr mandler
Jeg har også brugt coconut Aminos - det bruger jeg i stedet for Soya eller tamari. MANDLER. Hvis det hører under bagatelgrænsen for dig, kan du vælge at bruge tamari eller Soya
Tilsæt hvid peber, soya sauce og æg og rør det hele sammen til en ensartet masse. Samtidig får de lidt tekstur og crunch fra mandler og en dejlig smag fra squash
Tilsæt soya og de friske basilikum og vend det godt rundt. 2 spsk soya. salat bestående af det sidste spidskål, 2 æbler, og ristede mandler. 2 spsk soya
med olie, citron, lidt soya, wasabi, hvidløg og chili). spise laksefilletter til - som tager max 10 min at bage i ovnen)Ingredienser (4 ps)Et broccolihovedeEt spiskålshovede10 mandler/paranødder (evt skåret i halve/kvarte), svitset på pandenEt rødløg i små, fine ternEn håndfuld grofthakket basilikum Marinade3 spsk koldpresset olivenolie1 spsk vineddike eller æblecider-eddikeLidt friskkværnet peber (Smag til)1. 10 mandler
Kombinationen af laksen, som smelter på tungen og dens knasende sprøde topping af hørfrø (mandler) og solsikkekerner i en marinade af sur/sød chilisovs, soya og lime, er en sand morgensang for smagsløgene