Det er en super enkelt ret at lave og den smager himmelsk. Vend retten roligt rundt og lad evt. De fleste salater passer til retten, da retten jo egentlig er meget neutral i smagen
Jeg er vild med smagen af gorgonzola ost i varme retter - mums. Som lovet i tidligere indlæg, kommer her opskriften på min Squash "spagetti" med tiggerrejer i gorgonzolasovs
Forskellen på karrysovsen og alm krydret sovs, er at karryen skal med fra starten. evt salt og peber (en bollion terning kan være ret salt, så smag om mere er nødvendigt)
I denne version er grøntsagsdelen øget betragteligt, både ved at tilføje grøntsager i selve kødsaucen, men også ved at skifte de traditionelle spagetti ud med squash-spagetti
Der kan med fordel koges spagetti til retten og anrettes en lækker salat. Osten rives ud over retten. tørret oregano, 30g fetaost, 1 æg, 3 friske chilier, 1 løg, 2 fed hvidløg, 7 dl passata og 30 g cheddar. Retten kommes tilbage i ovnen i 5-10 min eller til det er gyldent
Jeg koger saucen godt ind, samtidig med at spagettien koger, og kødbollerne steger på panden. Her hos os er "boller i karry", klart hofretten hos børnene
Semper laver også glas med hele aftensmåltider – fx spagetti og kødsvovs. Den mindste madelsker herhjemme har været så heldig at få lov at smage nogle af Sempers produkter, og vi har allerede vores favoritter
Jeg lavede denne ret til film aften i fredags og den er virkelig god. Vi fik en forret så derfor var der nok, men hvis man ikke får forret tror jeg kun der er til to
Spagetti med skinke tomatsauce og frisk persilleHer ses retten med ketchup. Tilføj skinkestrimlerne, og kom så de hakkede tomater i, og få retten til at koge under omrøring