Hvis man synes, at en cabonara er for fed, så kan man snildt friske den lidt op med en lækker salat. Jeg elsker fedmen i en carbonara, men vil dog gerne have en frisk salat ved siden af også
Brug samme pande til at svitse hvidløg på. Hvad er en ægte SpaghettiCarbonara. Bland bønnespaghettien i også, smag til med himalayasalt og friskkværnet peber og server straks
Når du har pisket færdigt hælder du blandingen op på panden sammen med løgene, og derefter puttes squash/kinaradise op i panden og blander det rundt, til sidst putter du kalkun bacon samt kyllingetern op i
Når du har pisket færdigt hælder du blandingen op på panden sammen med løgene, og derefter puttes squash/kinaradise op i panden og blander det rundt, til sidst putter du kalkun bacon samt kyllingetern op i
lidt pastavand til konsistensen er cremet og smag til med salt og peber. Tilsæt hvidløg og steg kort. Det her er en helt traditionel Carbonara, men portionen er lille, så der er masser af appetit til en stor portion lækkert grøntsagstilbehør
Grøn spaghetticarbonaramed squash. Riv squash groft og hak hvidløget fint. Kog spaghetti. Vend rundt med hakkede krydderurter og smag til med salt og peber
SpaghettiCarbonara – Denne pastaret er nem og tager kun omkring en halv time at lave. Svits hvidløget kort i lidt olie, og tilsæt resten af de mosede tomater, og varm det hele hurtigt igennem – pas på med at skrue for højt op for varmen
SpaghettiCarbonara – Den her ret er for mig på mange måder indbegrebet af Italien. Vi bruger marinara sauce sammen med kødboller og spaghetti eller oven på cannelloni