Spansk gryde med chorizo opskrifter

Ovnbagt chorizo kylling med gremolata

Ovnbagt chorizo kylling med gremolata

Retten er stærkt inspireret af Jamie Olivers "spanske kylling" fra "Middag med Jamie" l. Behold stilkene og stop dem sammen med citronerne ind i kyllingen
Spansk pasta

Spansk pasta

Start med at sætte en stor grydefuld vand over til din pasta. Husk også at få din pasta i gryden på et passende tidspunkt – det skal nok være inden chorizoen kommer på panden alt efter hvor lang kogetid din type pasta har
Gris i spanske klæder 2:3

Gris i spanske klæder 2:3

Derefter brunes de ved høj varme i en gryde. Hovedretten har jeg lavet lidt spansk inspireret, med ristede chorizopølse, soltørrede abrikoser,samt svinefilet rullet i julekvas bestående af kanel, appelsinskal og hakkede krydderurter
Pølseret med chorizo og rodfrugter

Pølseret med chorizo og rodfrugter

Her kommer en mere spansk udgave medchorizo og rodfrugter. Svensk eller spansk. For nu blev vejret jo køligere og mere gråt og så kommer lysten til lækre ting i gryder
Sve … Øhm, spansk pølseret

Sve … Øhm, spansk pølseret

Oliven opvarmes i en gryde ved jævn varme og løg kommes i. Lad dem stege og branke lidt på alle sider inden creme fraiche, tomatpure, paprika og chilipulver kommer med i det fine selskab
Tapas

Tapas

Hak løg og hvidløg fint, og svits dem gennemsigtige i en lille grydemed opvarmet olivenolie. Ingredienser til patatas con chorizo (kartofler med pølse)
Tapas - Madsvinene 1:2 - April 2013

Tapas - Madsvinene 1:2 - April 2013

Så vi spiser tapas og drikker spansk vin. Kom licithinmassen i gryden… frem med mr. timian, hvidløg samt grofthakket løg sauteres i olivenolie i en varm gryde
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Tror egentlig ikke den er så meget anderledes end spansk paella, men navnet jambalaya bliver man da kun glad af
Pasta med Chorizo i Tomatsauce

Pasta med Chorizo i Tomatsauce

Når man nu kan lave en fantastisk spansk en af slagsen. Varm halvdelen af olien i en gryde og steg finthakket hvidløg og chorizo i små tern godt ved høj varme
Chili con Carne

Chili con Carne

Den har både spanske, asiasiske og indiske undertoner, og alt i alt er det en super god smagsoplevelse, så det er bare med at komme i gang
Den lille stærke

Den lille stærke

Jeg er temmelig tosset med den spanske chilipølse, idet den altid giver styrke og varme til den ret du bruger den i