Som hovedret kan det serveres med ris eller ovnstegte kartofler. Rør hakket kød, rasp, 3 spsk rødvin, æg, 2 fed presset hvidløg, hakket persille og salt og peber, sammen til en fars
Hovedretten har jeg lavet lidt spansk inspireret, med ristede chorizopølse, soltørrede abrikoser,samt svinefilet rullet i julekvas bestående af kanel, appelsinskal og hakkede krydderurter
Tomattærten er en god frokostret – eller den kan udgøre en hovedret med en eller to salater til. Siden de spanske erobrere i 1500 tallet bragte de røde frugter med hjem fra Sydamerika, har de bredt sig til hele kloden
Hvis du er mere til en klassisk spansk gazpacho, så kig her – eller måske en grøn gazpacho. En mættende suppe, der kan serveres som hovedret, hvis portionen gøres større
Dippen bestod af en kraftig Pimenton aioli, basilikums pesto, spansk olivenolie og Ducka, som er en nordafrikansk nøddeblanding med sesam, korianderfrø og hel spidskommen
Dippen bestod af en kraftig Pimenton aioli, basilikums pesto, spansk olivenolie og Ducka, som er en nordafrikansk nøddeblanding med sesam, korianderfrø og hel spidskommen