Start med at pensle æg og æggehvider. Jeg fik bakset disse grønne lækkerheder sammen, der er gjort lidt ekstra proteinrige, således de også kan fungere som en mættende snack i sig selv uden pålæg
Speltbollermed spin. Brug en ske til at lægge boller ud på en bageplade med bagepapir. Pisk ægget i en skål for sig og bland det herefter i gærblandingen
6 dl lunkent vand1 pk gær ( gerne mindre hvis du har god tid)2 æg600 g hvedemel400 g rugmel75 g olie1 tsk rørsukker1 tsk saltHæld vandet i en skål og rør gæren ud heri. 10 min) Dæk skålen med et klæde og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. Læg dem på 2 plader med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. Pensel medæg og bag dem i 12 min ved ca. 2 æg
I går spiste vi lækker mad inde ved naboerne, først noget lækkert rejehalløj med lækre speltboller og derefter langtidsstegt kylling med en frisk kartoffelsalat, uhm