- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød
Lækkert speltbrød med udgangspunkt i Rikke Bergs "Byens bedste brød". Når der går bageri i den, så kommer der lidt forskelligt ud i den anden ende, og denne gang endte det med et speltbrød
J. e. g. s. t. a. r. d. p. å. E. n. æ. i. &. S. u. h. l. H. v. o. m. 2. 0. 1. 3. T. k. j. y. f. ø. I. b. M. ,. -. c. V. ". D. F. Y. (. O. ). 7. B. N. Æ. *. L. R. '. 5. °. é. Å. /. A. 4
Jeg fandt dette kæmpe speltbrød i en af mine gamle opskriftbøger. I går forkælede vi os selv med olie og balsamico fra Oliviers & Co - til at nyde dette, måtte der et godt brød til, som ikke krævede al for lang hævetid
300 ml. vand. 15g salt. 50g surdej. 200g speltmel. 200g hvedemel. Vend alle ingredienser i en skål og dæk til med plastfolie og et viskestykke og stil til side
Har eksempelvis allerede bagt Speltbrød og Speltboller og Spelt chokoladeboller. Men får også bagt en del, har købt noget økologisk mel som har en super god gluten kvalitet