Speltkerner opskrifter

Speltbrød med yoghurt og speltkerner

Speltbrød med yoghurt og speltkerner

speltkerner (fås bl. Kom herefter speltkernerne og melet i. speltkerner (fås bl. Nogle weekender går der bare "dej og brød" i den
Bondesuppe med bacon og speltkerner

Bondesuppe med bacon og speltkerner

U. h. a. d. ,. v. o. r. e. t. k. l. i. ø. j. b. S. å. g. m. n. s. u. p. J. f. y. M. 1. 2. 0. B. –. c. (. ). ½. P. 3. 4. æ. R. L. O. G. K. I. A. N. D

Risotto med svampe og speltkerner

40 g speltkerner. Energi. 555 kcal. Protein. 29 gram. Fedt. 18 gram. Kulhydrat. 65 gram. Kostfibre. 16 gram. Spar på vandet
Broccolisalat med speltkerner og melon

Broccolisalat med speltkerner og melon

speltkerner, koges efter anvisning på pakken. Copyright © CA food and cakes [Broccolisalat med speltkerner og melon], All Right Reserved
Efterårssalat

Efterårssalat

150 g speltkerner. Kog speltkernerne i cirka 2o minutter og lad dem køle af. 150 g speltkerner. Ingredienser
iransk suppe med perlebyg

iransk suppe med perlebyg

100 g perlebyg (kan erstattes af parboiled speltkerner). iransk suppe med perlebyg. Denne mættende suppe med perlebyg – og måske et klassisk iransk brød - kan spises som hovedret, hvis portionen fordobles
Spicy vinterslaw med æble og tranebær

Spicy vinterslaw med æble og tranebær

Bønne salat med speltkerner. En dejlig spicy salat med tofarvet spidskål. Spis den som tilbehør til oksekød eller til en svinekotelet
Speltsalat med Squash, Gulerødder & Feta

Speltsalat med Squash, Gulerødder & Feta

speltkerner (ukogt vægt). Kog speltkernerne i saltet vand efter anvisning på pakken. Bland afkølede speltkerner, squash, gulerødder og krydderurter, og smuldr fetaen heri

Borlottibønner med radicchio

Smag til med honning, citronsaft, salt og peber, og vend med speltkerner. 100 g speltkerner. Bælg bønnerne, så du får de smukke røde borlottibønner fri
Il bello dell’autunno

Il bello dell’autunno

Efterårssalat laver du ved at koge 1 dl speltkerner, hælde vandet fra, og mens kernerne stadig er varme, blander du dem med en ordentlig håndfuld finthakket grønkål, en halv fintsnittet porre (evt