Speltmel kærnemælk boller opskrifter

Squash boller med et strejf af jul

Squash boller med et strejf af jul

Tilføj salt, brunkagekrydderier, hørfrø, solsikkerkerner, grahamsmel, speltmel og. vand og kærnemælk. For at undgå madspild bagte jeg lige endnu en omgang boller i dag
Havregrynsboller

Havregrynsboller

Tilføj salt, allehånde havregryn, hørfrø, solsikkerkerner, grahamsmel, speltmel og. vand og kærnemælk. Her en opskrift på havregrynsboller
Spinatboller a la Skipper Skræk

Spinatboller a la Skipper Skræk

Har du en meget fugtig dej, kan du med fordel tilsætte en ekstra dl speltmel. De er meget smagfulde hvilket kommer af både sol- og græskarkernerne, kærnemælken og spinaten
Spinatbagels

Spinatbagels

Hæld kærnemælk og vand i en skål og opløs gæren heri. Lav et hul i midten af bollerne med pegefingeren
Æbleboller med kanel

Æbleboller med kanel

Tilføj salt, kanel, muskatnød, ingefær, havregryn, hørfrø, solsikkerkerner, grahamsmel, speltmel og. vand og kærnemælk
Christiania Boller

Christiania Boller

kærnemælk. Navnet på bollerne kommer af, at jeg har taget en opskrift med Christiania brød, og har jeg lavet den om til lækre, bløde, knasende boller med anis, hørfrø, kommen, birkes og drysset dem med skoldet knækket rug
Langtidshævede havreboller med speltmel

Langtidshævede havreboller med speltmel

Det er ikke så tit jeg laver koldthævede boller, tit bliver de for seje for mig synes jeg. Hestepigen skulle komme til morgenmad kl 8 den anden dag, og friskbagtbrød er jo bare det bedste, derfor blev det til disse boller, som er hentet i et "I form" blad. ca 13 boller. 20 g gær5 dl koldt vand½ dl mælk, gerne kærnemælk, det havde jeg nu ikke, så det blev letmælk2 tsk groft salt1-2 tsk olie150 g havregryn250 g groft speltmelca 250 g hvedemelGæren opløses i vandet og salt tilsættes. Bollerne sættes på den varme plade med 2 skeer. ca 13 boller

Spinatboller a la Skipper Skræk

Har du en meget fugtig dej, kan du med fordel tilsætte en ekstra dl speltmel. Kærnemælk skulle være fantastisk i bagværk, så det måtte prøves af, og resulterede i de her skønne boller
Langtidshævet Kærnemælksboller

Langtidshævet Kærnemælksboller

Herefter tilsættes den grove mel, som både kan være grahamsmel eller groft speltmel. ½ liter økologisk kærnemælk
Rugboller med mørk chokolade

Rugboller med mørk chokolade

Bag bollerne midt i ovnen i ca. Tag bollerne ud af formen og lad dem afkøle på en rist. Bollerne er fryseegnet

Favorit langtidshævede boller

Olie, salt og havregryn og speltmel røres i. Mine favorit boller som jeg bager allermest er disse langtidshævede boller

Sukkerfri burgerboller

Bland klid mel, grahamsmel og speltmel og Perfect Fit sammen og ælt det godt sammen i væsken. Oprindeligt var disse boller egentlig til hjemmelavede burgere med fed sovs, o

Ølandshvedepandekager med gulerodsfyld

Opskriften her følger jeg nogenlunde og så skifter jeg bare speltmelet ud med groft ølandshvedemel. Resultatet er en slags “kærnemælk