Tilføj salt, brunkagekrydderier, hørfrø, solsikkerkerner, grahamsmel, speltmel og. vand og kærnemælk. For at undgå madspild bagte jeg lige endnu en omgang boller i dag
Har du en meget fugtig dej, kan du med fordel tilsætte en ekstra dl speltmel. De er meget smagfulde hvilket kommer af både sol- og græskarkernerne, kærnemælken og spinaten
kærnemælk. Navnet på bollerne kommer af, at jeg har taget en opskrift med Christiania brød, og har jeg lavet den om til lækre, bløde, knasende boller med anis, hørfrø, kommen, birkes og drysset dem med skoldet knækket rug
Det er ikke så tit jeg laver koldthævede boller, tit bliver de for seje for mig synes jeg. Hestepigen skulle komme til morgenmad kl 8 den anden dag, og friskbagtbrød er jo bare det bedste, derfor blev det til disse boller, som er hentet i et "I form" blad. ca 13 boller. 20 g gær5 dl koldt vand½ dl mælk, gerne kærnemælk, det havde jeg nu ikke, så det blev letmælk2 tsk groft salt1-2 tsk olie150 g havregryn250 g groft speltmelca 250 g hvedemelGæren opløses i vandet og salt tilsættes. Bollerne sættes på den varme plade med 2 skeer. ca 13 boller
Har du en meget fugtig dej, kan du med fordel tilsætte en ekstra dl speltmel. Kærnemælk skulle være fantastisk i bagværk, så det måtte prøves af, og resulterede i de her skønne boller
Bland klid mel, grahamsmel og speltmel og Perfect Fit sammen og ælt det godt sammen i væsken. Oprindeligt var disse boller egentlig til hjemmelavede burgere med fed sovs, o