Her finder i opskriften på de efterspurgte boller,som vi har hos Sigfreds Kaffebar. 1 l vand1/2 kg frossen hakket spinat1 pk gær2 spsk salt120 gram mandler375 gram havregryn1050 gram speltmel Gulerod/ingefær. 25 l appelsinjuice1/2 pk gær1 spsk salt1/2 kg revet gulerod1 spsk stødt ingefær120 gram hasselnød375 gram havregryn950 gram speltmelValnød/ale0. 1 l vand1 pk gær1/2 spsk salt60 gram abrikos60 gram tranebær300 gram havregryn300 gram grahamsmel90 gram knækket hvede720 gram hvedemelAlle deje koldhæver i min 12 timer, formes derefter i boller af ca 180 gram og bages ca 30 min ved 220 grader, afhængig af din ovn. 1050 gram speltmel. 950 gram speltmel
Denne gang er det blevet til gulerodsboller med solsikkekerner. Dejen koldhæver natten over på køl, og vupti – tidlig næste morgen har du tryllet lune boller frem