Spinaten kan enten røres i "speltottoen" lige inden serveringen eller ligges som en "bund" under. En variation over en klassisk risotto med speltkerner
) 100 g blandede rodfrugter i meget små tern 200 gram champignon eller andre svampe1 sp smør1 stilk frisk grønkålsalt og peberFrisk grønkål til "topping"Fremgangsmåde. 20 minutter, til perlebyggen er mør, tilsæt fløden og smag til med salt og peber, kog lidt til passende konsistens Perlebyggen skal være blød,fed og cremet - tilsæt evt mere fløde eller kogende vand Kaninlårene krydder med salt og peber og brunes i smørret, tag lårene af panden, tilsæt urterne steg til de begynder at tage farve, tilsæt 1/2 dl vand og hæld blandingen i en sautergryde eller ovnfast fad og læg lårene ovenpå. 40 min) steg de rensede svampene, i smører til de er dejlig brunede Servér den cremede perlebyg anrettet i tallerkner, med kaninlår, stegte svampe, en skefuld urter og hakket frisk grøntkål på toppen 2-3 personer
steg de rensede svampene, i smører til de er dejlig brunede. 200 gram champignon eller andre svampe. 20 minutter, til perlebyggen er mør, tilsæt fløden og smag til med salt og peber, kog lidt til passende konsistens Perlebyggen skal være blød,fed og cremet – tilsæt evt mere fløde eller kogende vand. Kaninlårene krydder med salt og peber og brunes i smørret, tag lårene af panden, tilsæt urterne steg til de begynder at tage farve, tilsæt 1/2 dl vand og hæld blandingen i en sautergryde eller ovnfast fad og læg lårene ovenpå. Servér den cremede perlebyg anrettet i tallerkner, med kaninlår, stegte svampe, en skefuld urter og hakket frisk grøntkål på toppen 2-3 personer
Risotto, bygotto, speltotto – vi har nok alle smagt eller lavet mindst én af disse retter før. Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
en skål speltottomed edamamebønner, citron og parmesan. Det er tid til en af bloggens mest populære opskrifter – en vegetarisk nøddepostej medsvampe, grove ris, æbler og hasselnødder
Tilsæt svampe og bland det hele, hvorefter boullionen tilsættes. Når speltkernene er nok, tilsættes osten som røres godt ind i speltkernerne og tilsæt så tomater, parmaskinke og løvstkke og smag til med havsalt og friskkværnet peber
svampe efter egen valg. Når speltkernene er nok, tilsættes osten som røres godt ind i speltkernerne og tilsæt så tomater, parmaskinke og løvstikke og smag til med havsalt og friskkværnet peber
Denne speltsalat blev næsten ligeså smushi og god som en dejlig speltotto og så passer den perfekt til det lidt kølige efterårsvejr, som vi efterhånden så småt skal begynde at vænne os til