Speltotto med svampe opskrifter

"Speltotto" med svampe og spinat

"Speltotto" med svampe og spinat

Spinaten kan enten røres i "speltottoen" lige inden serveringen eller ligges som en "bund" under. En variation over en klassisk risotto med speltkerner
Braseret kaninlår med speltotto og svampe

Braseret kaninlår med speltotto og svampe

) 100 g blandede rodfrugter i meget små tern 200 gram champignon eller andre svampe1 sp smør1 stilk frisk grønkålsalt og peberFrisk grønkål til "topping"Fremgangsmåde. 20 minutter, til perlebyggen er mør, tilsæt fløden og smag til med salt og peber, kog lidt til passende konsistens Perlebyggen skal være blød,fed og cremet - tilsæt evt mere fløde eller kogende vand Kaninlårene krydder med salt og peber og brunes i smørret, tag lårene af panden, tilsæt urterne steg til de begynder at tage farve, tilsæt 1/2 dl vand og hæld blandingen i en sautergryde eller ovnfast fad og læg lårene ovenpå. 40 min) steg de rensede svampene, i smører til de er dejlig brunede Servér den cremede perlebyg anrettet i tallerkner, med kaninlår, stegte svampe, en skefuld urter og hakket frisk grøntkål på toppen 2-3 personer
Braseret kaninlår med speltotto og svampe

Braseret kaninlår med speltotto og svampe

steg de rensede svampene, i smører til de er dejlig brunede. 200 gram champignon eller andre svampe. 20 minutter, til perlebyggen er mør, tilsæt fløden og smag til med salt og peber, kog lidt til passende konsistens Perlebyggen skal være blød,fed og cremet – tilsæt evt mere fløde eller kogende vand. Kaninlårene krydder med salt og peber og brunes i smørret, tag lårene af panden, tilsæt urterne steg til de begynder at tage farve, tilsæt 1/2 dl vand og hæld blandingen i en sautergryde eller ovnfast fad og læg lårene ovenpå. Servér den cremede perlebyg anrettet i tallerkner, med kaninlår, stegte svampe, en skefuld urter og hakket frisk grøntkål på toppen 2-3 personer
Bagt svampe bygotto med sprød parmaskinke, spinat og valnødder

Bagt svampe bygotto med sprød parmaskinke, spinat og valnødder

Risotto, bygotto, speltotto – vi har nok alle smagt eller lavet mindst én af disse retter før. Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne

Sund torsdag // Speltotto

Risotto er en af mine absolut yndlings retter, men desværre er det også en ret fyldt med kulhydrater og masser af kalorier
Madplan: Vegetarisk hverdagsmad

Madplan: Vegetarisk hverdagsmad

en skål speltottomed edamamebønner, citron og parmesan. Det er tid til en af bloggens mest populære opskrifter – en vegetarisk nøddepostej medsvampe, grove ris, æbler og hasselnødder
Speltotto med tomater parmaskinke

Speltotto med tomater parmaskinke

Tilsæt svampe og bland det hele, hvorefter boullionen tilsættes. Når speltkernene er nok, tilsættes osten som røres godt ind i speltkernerne og tilsæt så tomater, parmaskinke og løvstkke og smag til med havsalt og friskkværnet peber
Speltotto med tomater og parmaskinke

Speltotto med tomater og parmaskinke

svampe efter egen valg. Når speltkernene er nok, tilsættes osten som røres godt ind i speltkernerne og tilsæt så tomater, parmaskinke og løvstikke og smag til med havsalt og friskkværnet peber
Speltsalat med blommer, portobello og rødløg

Speltsalat med blommer, portobello og rødløg

Denne speltsalat blev næsten ligeså smushi og god som en dejlig speltotto og så passer den perfekt til det lidt kølige efterårsvejr, som vi efterhånden så småt skal begynde at vænne os til