Menuen står nemlig på marokkanske oksespyd fyldt med smag og serveret med en cremet speltsalat vendt med rød pesto, tomater, oliven og frisk mozzarella
Skære porrer til speltsalat. Forberedelserne kan spredes ud over flere dage, så man ikke er fuldstændig smadret, når gæsterne kommer og samtidig alligevel kan servere en rigtig lækker menu
Halvdelen af kødet bruges til speltsalaten og den anden halvdel til hønsesalat. Hønsesalat* Hønsekødssuppe m/ dampede grøntsager og pocheret kyllingebryst* Speltsalat m/ kylling, spinat, broccoli, bønnepuré og solsikkekerner* Kyllingebrystm/ sprødt skind, urtebouillon, syltede løg, bønner og selleripuréHønsefond1 kylling 2-3 porre (toppene)3 gulerødder3 løg3 fed hvidløg3 laurbærblade3 stængler fra knoldselleri3 kviste rosmarin og/eller timian (persillestilke osv)SaltLæg urterne i bunden af gryden