½ spidskål. Vask spidskål og tør det godt af. Del det halve spidskål over så du ender med to kvarte. Smør blandingen ud på hver side af spidskålet (de to sider som er skåret)
1Del dit spidskål i kvarte (eller halve hvis det ikke er så stort). 1Når panden er rygende varm lægges spidskålene på med skærefladen nedad. 1Grill spidskålene i ca. 1Når spidskålene er færdige tages de af varmen og lægges på en tallerken
Vend de kogte kikæter i gryden sammen med spidskålen og giv dem lidt farve. Grillet hornfisk med spidskål og kikærter (2 pers). 1 spidskål. Spidskål renses og deles i 4 stykker, som hænger sammen med stokken. Grillet hornfisk med spidskål og kikærter (2 pers). 1 spidskål
imens den vendes ofte til den har fået en grillet overflade. pølserne grilles som du ønsker dem, personligt kan jeg godt lide en hårdt grillet overflade med sprækket skind
Stuvet spidskål – Spidskål kan både grilles, lynsteges, dampes, spises råt – nå ja, og stuves. Spidskål kan bruges til det samme, som du bruger hvidkål til, men det er knap så kraftigt i smagen og knap så hårdt
(Kan også laves med spidskål). Da vi havde vennerne til frokost, havde jeg lyst til at lave en anden menu til frokostbordet end den traditionelle med rugbrød og pålæg i massevis