Gulerødder og ærter, hvidkål, blomkål osv. Stuvet spidskål smager godt til de nylavede dunser eller andre farsretter, stegt flæsk, hamburgerryg eller skinke eller koteletter
Så kan man dampe nye løg og spidskål og spise dem med kryddersmør, og man kan lave melonsalater – enten den klassiske med vandmelon, feta og mynte eller den asiatiske model, Marineret melon med chili, løg og koriander
Hæld vandet fra nudlerne og vend det med dressing, gulerødder, spidskål og friske koriander. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og snit derefter spidskål fint
på en fin mandolinjern), gør samme med gulerødderne. 2 store gulerødder. Kom de revede gulerødder ned i panden og steg dem i 10 min under jævn omrøring. Kog yderligere i 15 min (mindre, hvis du bruger spidskål istedet for hvidkål). 2 store gulerødder
Imens snittes spidskål og gulerødder fint. Når quinoaen har kogt vendes den i pestoen sammen med revede gulerødder, kidney bønner, majs og finthakket frisk purløg