Smag til med revet muskat, salt og peber. Læg kålen i en gryde med vandet, og tilsæt ½ tsk. Muskatnød. Stuvet spidskål – Spidskål kan både grilles, lynsteges, dampes, spises råt – nå ja, og stuves
Denne gang i en mere spicy version, lavet medspidskål, svampe og paprika. Vi havde bare kun spidskål i køleskabet og så kunne man jo ligeså godt eksperimentere lidt – uden at eksperimentere for meget
Rød spidskål, romainesalat og rucola. ½ tsk muskat. Kyllingshawarma kan tilberedes på mange måder og med mange krydderier – du kan fx købe shawarmakrydderiet i stedet for at blande selv
Smag til med salt og peber og muskat nød. Rør det hakkede kalkunkød med salt. Snit spidskålen i strimler og damp den mør i vandet under låg i 5 min. Tilsæt de 4 dl mælk og ryst det sidste mælk sammen med mel til en jævning og jævn stuvningen med det