Jeg var på jagt efter gode salater hos @salattosen tidligere i dag, og der faldt jeg altså pladask for hendes opskrift "sprøde grøntsager i asiatisk limedressing"
Bland forsigtigt alle grøntsagerne, læg dem på et fad, læg laksestykkerne oven på, hæld dressing over, og pynt salaten med hakket persille eller tangdrys
Rør dressingen sammen og smag den til, og vend den med salaten. Dressing. ½ stort snittet spidskål. Rør dressingen sammen og smag den til, og vend den med salaten
tun og dressing rørt af sojasovs, skyr, salt og peber. unsalat med spidskål, grapefrugt og mandler. kan anrette salaten på et fad eller en tallerken med spidskålen nederst, derpå
Brug kompotten som dressing på grøn salat af forskellig slags, evt blandet med fintstrimlet spidskål, og med rå grønne asparges og ristede kerner – mandler, hasselnødder, græskarkerner eller andre efter smag
Frisk spidskål. Samtidig er den vendt med en lækker hjemmerørt peberfrugts-tangpesto dressing - som fik min smagsdommer til at gå helt amok i salaten - til trods for, at han hverken kan lide pesto, pasta eller sojabønner
½ spidskål. Server en frisk dressing smagt til med sennep, det smager dejligt til denne salat. Selv holder jeg meget af at spise salater med forskelligt fyld her i sommervarmen