Anret kyllingen sammen med asparges, flødesauce, kartofler og spinat. Skræl aspargesene, skær den nederste centimeter af stilken fra, og skær dem i mindre stykker
Løgene skæres i skiver på skrå og aspargesne skæres i et par centimeter lange stykker. Løg, spinaten og hvidløg sauteres i lidt olie i en sauterpande, hvorefter fløde,persille, vand, fiskesauce og sambal olek tilsættes
Læg et par spinatblade i bunden af hver tærte og fyld ud med et par skiver gedeost. Top med skiver af grønne asparges i passende størrelse (og husk at knække den seje bund af først) drys med pinjekerner og pensl med en blanding af honning og chiliolie (alt efter chili-trang kan lidt af olien erstattes af alminelig olie)
Hvis du er interesseret i andre tærter, kan jeg anbefale en spinattærte med porrer og feta, denne tærte med spinat, porrer, skinke og feta eller måske laksetærte med spinat, asparges og hytteost
en helt klassisk lasagne, hokkaido-lasagne med spinat, ærter og ost eller spinat-lakselasagne – de er alle favoritter og gode til hver sin årstid (men hvis du spørger mig, kan jeg dog sagtens spise dem alle hele året rundt)