Pisk det hele let sammen – tænd en pande med lidt olie på. Lidt chili. Jeg har i forbindelse med mit forløb oprettet en inspirationsgruppe på facebook, hvor alle er velkommen
Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. I aften skal vi have resterne fra fredagens Chili con carne, hvilket er super skønt her på en dag, hvor jeg har været i nattevagt
Karryris medspinat og kikærter. Chilimed kylling og kikærter. Jeg har valgt i denne uge udelukkende at lave mad med kikærter på dåse/karton, fordi de er nemme til hverdag
Blomkål, spinat, peberfrugt og chili rives helt fin. spinat. Jeg kan lige så godt slå det fast med det samme… Her er ikke tale om en grøntsagsversion af chili cheese tops
Krydr kyllingen med all-round, chili, salt og peber. Vask og tilsæt spinat og salat til æggekagen. Lad den stå med lavt blus indtil bunden er ved at være fast
frisk chili. medspinat og ricotta. Spinaten optøes og presses fri for væde. En anden god ting ved lasagne er, at man kan lave det på så mange måder med så meget forskelligt slags fyld
Hvis man kan lide sit ret stærk, kan man også servere retten medchilisauce. Varm lidt mere olie på panden og tilsæt den hvide del af forårsløgene (den grønne del kan du bruge til servering), hvidløg, ingefær og chili
kokos, mango, chili, forårsløg, lime, edamame, koriander, ingefær, soya, cashewnødder. Retten består af risnudler, en masse sprøde grønsager som forårsløg, spinat og edamamebønner og så er den krydret med spicy karrypasta, ingefær og hvidløg og vendt i en cremet kokos-peanutbuttersauce