Spinat med skalotteløg opskrifter

Søtunge på risotto med østershatte og spinat

Søtunge på risotto med østershatte og spinat

1 skalotteløg, finthakket. 100 frisk spinat, finthakket. 6) Hak skalotteløg og sauter det i en pande i lidt smør til det er klart og mørt. 12) Vend den friske spinat ned i den varme risotto. 13) Smag til med citronskal og citronsaft, salt og peber. 14) Portionsanret risotto og søtunge og pynt med lidt grønt 4 personer. 1 skalotteløg. 100 frisk spinat
Blomkålsfrikadeller opskrift

Blomkålsfrikadeller opskrift

Riv eller blend løg, hvidløg, gulerod og spinat, og bland det herefter med blomkålsris, merian, havregryn og mel
Spansk morgenmad

Spansk morgenmad

Har engang set denne her ret på TV med Anne Hjernøe. Jeg kom kun i tanker om den, fordi der var et nærmest tomt køleskab – butikkerne var lukkede og der var udpræget stemning af sult… What to do… med lidt æg, revet ost og en pose forsne grøntsager
Den Grønne Lasagne

Den Grønne Lasagne

Den er grøn, fordi lasagnepladerne primært er lavet på grønne linser, og fordi squash og spinat udgør fyldet
Kylling i hvidvin-fløde-senneps sovs

Kylling i hvidvin-fløde-senneps sovs

Pocheret kyllingebryst i sovs af hvidvin, fløde og sennep, medspinat og ovnstegte gulerødder. Tilsæt spinatten til sovsen sammen med salt og peber
”krudt-deller”

”krudt-deller”

Er du ikke så heldig at bo i nærheden af et “ramsløg-sted”, så erstat ramsløgene med andre urter som brændenælder, kørvel, spinat eller basilikum
Hvordan laver man italiensk havtaske med ærtecreme?

Hvordan laver man italiensk havtaske med ærtecreme?

Havtasken er en udsøgt spisefisk med sit faste, hvide og smagfulde kød og i kombination med de søde og sprøde grønne ærter, de spæde små salatblade og de milde skalotteløg udgør den en fantastisk ret

Lukket pizza med svampefyld

1 skalotteløg. 100 g småbladet spinat. Holder du nøje styr på kalorierne, skal du tage fat i pizzadejen, som er den helt store kaloriebombe i retten

Risotto og alle dens fætre

Spinatbygottomed Vesterhavsost, basilikum og radisser. Steg spinat til det falder sammen. Server med fintsnittede radisser, basilikumblade og lidt friskrevet muskatnød