Skyl spinaten grundigt under koldt vand, halver skalotteløgene og snit dem fint, det samme gøres med hvidløget, svits dem godt på en pande med lidt rapsolie
1 skalotteløg, finthakket. 100 frisk spinat, finthakket. 6) Hak skalotteløg og sauter det i en pande i lidt smør til det er klart og mørt. 12) Vend den friske spinat ned i den varme risotto. 13) Smag til med citronskal og citronsaft, salt og peber. 14) Portionsanret risotto og søtunge og pynt med lidt grønt 4 personer. 1 skalotteløg. 100 frisk spinat
Portobellosvampe medspinat. Herefter skæres svampene i en halv centimeter tykke skiver, og hvidløget finthakkes, alt i mens du tør spinaten op i mikroovnen, hvis den da ikke allerede er tøet op
Har engang set denne her ret på TV med Anne Hjernøe. Jeg kom kun i tanker om den, fordi der var et nærmest tomt køleskab – butikkerne var lukkede og der var udpræget stemning af sult… What to do… med lidt æg, revet ost og en pose forsne grøntsager
Havtasken er en udsøgt spisefisk med sit faste, hvide og smagfulde kød og i kombination med de søde og sprøde grønne ærter, de spæde små salatblade og de milde skalotteløg udgør den en fantastisk ret
Spinatbygottomed Vesterhavsost, basilikum og radisser. Steg spinat til det falder sammen. Server med fintsnittede radisser, basilikumblade og lidt friskrevet muskatnød