Stuvet Spinat. Pandekager. Skyl spinaten grundigt under koldt vand, halver skalotteløgene og snit dem fint, det samme gøres med hvidløget, svits dem godt på en pande med lidt rapsolie
Bland spinatbladene ved og sauter videre ,til de lige netop er faldet sammen og væden fordampet. Bag pandekagerne gyldne og sprøde et par minutter på hver side og læg dem i en stak efterhånden, som de er bagte
frisk spinat, laks, avocado og hytteost rørt med hvidløg og forårsløg. Pandekagerne kan bruges som et sundt og velsmagende alternativ til tortillas eller fladbrød
Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiver og til sidst et drys fetaost
Et par blade frisk spinat. Lig små stykker af spinaten på og steg den som en omelet / pandekage. Efter træning i dag trængte jeg til noget hurtigt og nemt