Er der noget bedre end nybagte scones. I stedet for mørk chokolade kan bruges. 100 g mørk chokolade. 3) Hak chokolade groft og kom det i mel-/smørblandingen. 5) Spis sconesene med det samme, de er altså bare bedst helt nybagte. 100 g hvid chokolade
Lad de nybagte scones afkøle og spis dem herefter med et godt lag tandsmør eller lemon curd. Jeg må (måske) indrømme, at scones bare er en af de ting, som man ikke kan lave bedre selv – jeg vil dog mene, at denne opskrift sørme er tæt på
Opbevar i en lufttæt beholder indtil det skal spises. Men her stødte jeg også på et hav af såkaldte "chokoladespread" eller "chokoladesmørepålæg", hvor jeg tænkte "LÆKKERT
Oveni hatten var smagen faktisk også bedre end jeg havde regnet med, men jeg elsker også marcipan. Jeg valgte, at følge den medfølgende opskrift til den hjemmelavede is, dog tilsatte jeg den mørke chokolade
Jeg er særligt faldet for Lagkagehusets “chokorug”, som der blev spist en del af i sidste uge. Jeg tager min søster Cille med, som altid gør mig glad – og til turen har jeg bagt det her overdrevet lækre nøddebrød med chokolade, som indeholder gode, nærende ingredienser – og som i øvrigt smager bedre end de førnævnte chokorug, hvis jeg selv skal sige det
Lad dem afkøle en smule og spis dem lune, fx til suppe eller med iskoldt smør. Stop når dejen netop hænger sammen og er ensartet (jo mindre du rører, jo bedre)
Vi har inviteret Christians forældre op til pandekager, som vil blive spist med frisk frugt, sirup, hjemmelavet chokoladesauce (opskriften får du nedenfor) og naturligvis marmelade og sukker til dem, der helst vil have den slags
Top med grofthakket chokolade og friske jordbær, eller spis den som en "skyr med smag", med hjemmelavet chokoladegranola eller hjemmelavet vanille/kokos granola, som du kan finde under nedenstående links
Denne mælk er en stor koncentration af fed og sød smag, og er faktisk en af grundene til, at det ligger så dybt i os, at spise sødt og fed mad, når vi har det skidt eller skal have noget “Comfort food” – ligesom når mor satte dig til sit bryst
En af mine veninder har nemlig glutenallergi, og må derfor ikke spise hvedemel. Hvis ikke bedre. Den er smager af intens mørk chokolade, har en perfekt chewy, trøffel-lignende konsistens og er fyldt med chokolade og nødder