Pasta med hvid kødsauceOpskriften kommer fra Spisbedre nr. 2 - 2010 side 18Vores vurdering. Det smagte rigtig godt, men jeg havde forsøgt at lave maden til to personer i stedet for fire, havde bare glemt at nedregulere hvidløgen og chilien, så det blev lige lovligt stærkt
Til aftensmad kom Kathrine og spiste med, så mad skulle der jo laves. Jeg har haft besøg af bedste-veninderne Louise og Kathrine og så kan det da næsten ikke blive bedre at være på barsel
Opskriften er fra sidste nummer af SpisBedre og er egentlig beregnet til to dage, men da størstedelen er grønsager valgte jeg at spise det hele og ikke servere ekstra grønsager til
Fyldet kan ikke være i pitabrødet, så spis resten ved siden af brødet. Hvis man steger magert oksekød som bøf/frikadeller skal det kun steges til det lige netop er gennemstegt, eller endnu bedre til det er rose i midten med en fin stegeskorpe (ja jeg ved godt at der står noget andet på pakken)