Det gode ved suppe er at den bliver bedre for hver dag der går. men det går allerede bedre. Så lav en stor portion og spis af den i 3-4 dage. 6Tomatsuppe med ostegratineret flûte1 tsk spidskommen1 tsk fennikelfrø1 tsk korianderfrø2 løg1 fed hvidløg2 spsk olivenolie½ tsk stødt cayennepeber1 dåse koncentreret tomat puré (140 gr)2 dåser flåede hakkede tomater (240 gr drænet vægt)1 liter grøntsagsbouillon2 spsk rød balsamicoHavsalt og peberStød spidskommen, fennikelfrø og korianderfrø i en morter
Og som jeg kan læse mig frem til er det fordi, at det er den måde kalorierne er lettest optagelige for kroppen, altså de stivelsesholdige stoffer der er i frugt har omdannet sig til frugtsukker og dermed bedre for kroppen i denne her sammenhæng
Det er en af de retter vi spiste igen og igen i Thailand, da vi rejste rundt i sommers – og nu spiser igen og igen herhjemme Vi startede også hele turen ud med et madlavningskursus i Bangkok (læs mere her), som virkelig fik os fanget
Det jeg kunne lide ved bacon da jeg spiste kød, var den salte og røgede smag …og lad os indse det, kødet kommer jo ikke ligefrem “pakket” sådan direkte fra dyret vel
Dessert har blitt noe man spiser etter julemiddagen -og i selskaper. Hjemmelaget 'Toro' Tomatsuppe. Det er slutt på den tiden da hvalkjøtt smakte tran, og måtte vannes ut i eddikvann for i det hele tatt å være spiselig