I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler på grill og med en ordentlig omgang tzatziki til
Det er lækkert at spise ét sted og tage videre til et andet, hvor festen fortsætter – men der er også noget hyggeligt ved, at have hele pakken ét sted og bare føle sig hjemme en aften uden at tænke for meget på garderobe, plads og at komme fra a til b
Forleden dag var jeg inde på DR`s hjemmeside og se et program med Brøderne Price og madskrald. Det blev til en madtærte medkartofler, og kødet koldt i skiver ved siden af
Skyndte mig at hælde den resterende eddike væk fra kyllingen og skyllede den over med vand flere gange og tilsatte ekstra krydderi og så lidt mere ind i ovnen - kunne den mon spises
tilbehør at spise kogte kartofler, og agurksalat dertil (ligesom mormor lavede. Start med at krydre. tossede Price brødre og det gør den jo ikke dårligere
Kartoffelmos er en dejlig spise, men du kan sagtens peppe den lidt op, som jeg har gjort her. Det blev “Boeuf sauté Stroganoff” efter Brødrene Price’s opskrift med mine egne twists