U. d. o. v. e. r. a. t. j. g. p. å. m. i. n. k. u. s. l. ,. f. h. I. C. b. &. 5. 0. ø. y. 1. ¼. æ. 2. ½. c. 3. -. %. T. S. K. F. 4. R. B. é. D. J. ). G. t g
Du kender måske det med at du føler sig sulten hele tiden, selvom du spiser ofte. en god, ren morgenmad med avocado, æg og peberfrugt, sammen med et glas hjemmelavet juice lavet af masser af gulerødder, appelsin
Fedtsyrerne indbygges i cellemembranerne og styrker dermed kroppens mange milliarder celler. Sådan er det bare ikke, ihvertfald ikke, hvis spiser det gode af slagsen
Jeg er ikke så vild med at drikke min fiskeolie, så denne med kapselform fungere godt for mig. Noget andet som fanger min opmærksomhed når jeg spiser fiskeolie er, at produktet ikke har en bismag og giver sure opstød - det gør denne bestemt ikke, også er kapslerne forholdsvis små
Jeg er ikke så vild med at drikke min fiskeolie, så denne med kapselform fungere godt for mig. Noget andet som fanger min opmærksomhed når jeg spiser fiskeolie er, at produktet ikke har en bismag og giver sure opstød - det gør denne bestemt ikke, også er kapslerne forholdsvis små
Efter en studietur til Schweiz i sommer fik jeg sådan mod på at opgradere min mad og spise (endnu mere) mad med næringsstoffer fra vores fantastiske natur
med mælk. Jeg får ret tit spørgsmål til hvordan jeg spiser. Hvis jeg er hjemme, eller selv medbringer frokost, er det typisk noget med rugbrød og nemt pålæg
At opbygge muskler, handler ernæringsmæssigt om at få tilført tilstrækkeligt med protein og energi. Et æg er altså sundt, og du skal ikke være bange for at spise et par stykker hver eneste dag
Jeg har arbejde på en opskrift på kanelsnurrer som kan spisemed lidt bedre samvittighed. Jeg vil godt anerkende at de ikke kan måle sig med Meyers eller Sif kanelsnurrer, men det er jo ingen hemmelighed at smør gøre et eller andet ved bagværk
F. o. t. B. y. r. a. k. c. h. d. s. p. ,. e. D. i. g. l. P. n. . V. u. æ. v. f. å. N. j. 3. O. b. m. M. U. G. Å. -. A. H. R. J. W. T. (. I. 4. w. ). ". ø. /. 2. 0. 1. 9. S. E. K. L. z. x. 8. 5. q. #. C. _. 7. l g