lige en omgang grill til slut, hvis osten ikke bliver gylden og let sprød. Når kyllingen er færdig fordeles den på pandekagerne, som derefter får selskab af guacamolen, den hakkede chili og lidt creme fraiche
Mormorkylling med sprødt skind, hjemmelavet agurkesalat og klassisk menu. Pludselig var sommeren gået og der var ikke på magisk vis ikke blevet lavet en kylling i min römertopf
Steg dem derpå under jævnlig omrøring til de er gyldne, sprøde og møre. Kyllingebrysterne skæres næsten igennem på tværs, så de kan bredes ud som en sommerfugl
Anret de grilledekyllingebrysterpå tallerkenerne sammen med grøntpakkerne, pres saften fra de grillede citroner over kødet og server de bløde hvidløg til
Aspargeserne holder sig længe og de bliver super spændstige og sprøde af at" drikke" vand. Bræk enderne af aspargeserne og sæt dem i vand som var det blomster og opbevar dem på køl eller et mørkt køligt sted
Sprøde ostechips Fordel osten i et tyndt lag på en plade med bagepapir. Flæk bollerne og rist dem på begge sider (lad bollerne køle af hvis de skal pakkes ned til picnic
Mit bud blev derfor disse bløde, hjemmebagte tacos, der fyldes med super mørt kaffemarineret, grilletkyllingpå spyd, søde karamelliserede rødløg, en frisk og syrlig mango-chimichurri og sprøde kafferistede hasselnødder – sidstnævnte sætter virkelig prikken over i’et, giver retten knas og fremhæver kaffesmagen
Hvis du ikke er stødt på det før, kan jeg fortælle, at det er en fast, salt og forholdsvis neutralt smagende ost, der er perfekt til at stege sprødpå panden
Kombinationen af sprøde spinatblade sammen med solmodne, saftige nektariner, saltet og grilletgrillost og de søde, bløde karamelliserede rødløg – det er altså bare guf