Sprød kyllingebryst opskrifter

Sprød Kyllingeburger med Citronmayonnaise

Sprød Kyllingeburger med Citronmayonnaise

Sprød Kyllingeburger med Citronmayonnaise til 2 personer. 2 kyllingebryst. Skær kyllingebrysterne igennem, så du får 4 store flade stykker kød. 2 kyllingebryst
Blomkålssuppe med kylling og sprød bacon

Blomkålssuppe med kylling og sprød bacon

Mens suppen koger tilberedes kyllingebrysterne. Selve suppen kan spises uden kød som et varmt mellemmåltid om efrermiddagen, mens den får helt nye dimensioner med stegt kylling og sprødstegt bacon
Enchiladas med kylling og ost

Enchiladas med kylling og ost

Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Tortilla wrap med pulled chicken

Tortilla wrap med pulled chicken

Det færdige kød fordeles på en Tortilla Wrap sammen med lidt creme fraiche, guacamole, lidt ekstra af saucen og sprøde grøntsager
Kyllingekarry-gryde med blomkålsris

Kyllingekarry-gryde med blomkålsris

Server med en sprød blandet salat. 2 kyllingebryster – skåret i tern. Riv blomkålen på den grove side af rivejernet, så det får en rislignende struktur
Cæsar salat

Cæsar salat

sprød bacon. 450 g kyllingebryst, stegt, kølet af og skåret i tern. 1 pakke bacontern, stegt sprødt. En god klassiker salat som smager fantastisk
Spinat/hytteost tærte

Spinat/hytteost tærte

Forbag tærtebunden (så den holdes sprød, selvom fyldet er fugtigt). Og et par pikante kyllingebryster 
Marokkansk kylling med rosiner og ristede pinjekerner

Marokkansk kylling med rosiner og ristede pinjekerner

Den marokkanske kylling er til gengæld fyldt med smag fra kanel og nelliker, hvilket passer rigtig fint sammen med sødmen fra rosinerne og det sprøde og nødde-agtige fra pinjekernerne – som alt sammen ligger og hygger sig i en lækker, cremet “sovs”