Sprød salvie opskrift opskrifter

Sprøde kyllingeruller med bacon, kapers og salvie

Sprøde kyllingeruller med bacon, kapers og salvie

Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Risotto med sprød salvie og pancetta

Risotto med sprød salvie og pancetta

Så brug opskriften her på risottoen, og så opskriften på de to sprøde elementer nedenfor. Opskrift. Risottoen er helt klassisk, men den bli’r lige en tand flottere i både udseende og smag, hvis du topper den med sprødsalvie og pancetta
Ravioli med langtidsstegt svineskank og salvie

Ravioli med langtidsstegt svineskank og salvie

Giv den så en omgang grill til slut, så du får sprøde svær. På en pande opvarmes smør, og løg og salvie sauteres kort deri, inden de får selskab af det hakkede kød
Tyksteg med grov kartoffelmos og friteret salvie

Tyksteg med grov kartoffelmos og friteret salvie

Det bliver fnuglette og sprøde. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter og tagget grov kartoffelmos, oksesteg, Opskrifter, sovs, tyksteg, tykstegsfilet

Forloren hare med æbler, salvie og allehånde

Her er opskriften på et rigtig godt og saftigt, krydret farsbrød med æbler og salvie – inspireret af forloren hare – alle tiders suveræne efterårsmad
Involtini med skinke, salvie og mozzarella

Involtini med skinke, salvie og mozzarella

Rul sammen og luk med en kødnål, inden du steger dem på en pande i en blanding af smør og olie til de er godt sprøde udenpå, men stadig røde inden i
Cordon bleu

Cordon bleu

For cordon bleu er en himmerigsmundfuld med sit sprøde, knasende ydre, det saftige kød og sit bløde, cremede indre af smeltet ost
Ribbenssteg i sommertøj

Ribbenssteg i sommertøj

Det eneste, de to ting har til fælles, er den sprøde svær. En god og mager ribbensteg krydret med citron og citronskal, salvie, rosmarin og timian
Snyde-saltimbocca med citronpasta

Snyde-saltimbocca med citronpasta

Steg dem brune og sprøde hele vejen rundt. Normalt laver man saltimbocca af tyndt skåret kalvefilet, lufttørret, italiensk skinke og salvie