Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Så brug opskriften her på risottoen, og så opskriften på de to sprøde elementer nedenfor. Opskrift. Risottoen er helt klassisk, men den bli’r lige en tand flottere i både udseende og smag, hvis du topper den med sprødsalvie og pancetta
Giv den så en omgang grill til slut, så du får sprøde svær. På en pande opvarmes smør, og løg og salvie sauteres kort deri, inden de får selskab af det hakkede kød
Det bliver fnuglette og sprøde. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter og tagget grov kartoffelmos, oksesteg, Opskrifter, sovs, tyksteg, tykstegsfilet
Kartoflerne ryger på en pande ved jævn varme med halvdelen af smørret og olie og vendes fra tid til anden, til de er gennemstegte, sprøde, gyldne og lækre