Anret på tallerken med grøntsagerne, løgene og drys med sprøde solsikkekerner. Ta’ dem af varmen når de er brunede og sprøde og lad dem køle i en lille skål…
Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
Sprødheden kommer fra stegning i olie – de kan godt ovnbages, men de bliver hverken lige så sprøde eller gode, så lov mig at stege dem på panden i olie
Bagte rødbeder med feta og pe. Udover tun består dellerne blandt andet også af løg, gulerødder, frisk persille og sesam, der alle giver god bid og smag
11 løg, fint hakket. 12 fed hvidløg, fint revet. 1Sæt bagepladen i den 150 grader varme ovn og bag grønkålschipsene sprøde - det tager ca. 1Varm en gryde op til medium varme, tilsæt olivenolie og steg løget heri i 5 min. 1Tilsæt fint revet hvidløg og steg i yderligere 1 min. 1Tilsæt de bagte blomkålsbuketter og grøntsagsbouillon, bring det i kog, skru ned til lav varme og lad suppen simre i 10 min
), er denne simple variation med løg. Den klassiske ‘focaccia genovese’ er den basale type foccacia uden fyld, som er lidt højere end denne variation med løg
Duften af løg, bladselleri, grønne, tyrkiske sivri pebre, timian og laurbærblade, der bager under en lækker kamsteg, får køkkenet til at dufte og trækker alle til
Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen