Sprøde cookies med chokolade og nødder opskrifter

Mandel cookies med chokolade

Mandel cookies med chokolade

Lad cookies køle helt af, før de spises, så de bliver sprøde udenpå og bløde. ^Hvis du gerne vil bruge denne opskrift på Low FODMAP, så erstat sødemidlet med ahornsirup og brug græskarkerner, solsikkekerner, macadamianødder, valnødder eller pinjekerner i stedet for nødder (mandel, cashewnød, hasselnød)
Cookies med masser af chokolade og hasselnødder

Cookies med masser af chokolade og hasselnødder

Det blev disse cookies, som er spækket med store mængder chokoladeoghasselnødder. Tilsidst tilsættes chokoladenognødderne til dejen og nu kan du komme i gang med bagningen
Julede cookies med tranebær og hvid chokolade

Julede cookies med tranebær og hvid chokolade

Disse cookies er sprøde i kanten og chewy i midten – lige som en cookie skal være. Nu rammer den søde juletid meget snart, og hvad er bedre end at tag forskud på julens lækkerier med julede cookies
Kannibal Cookies

Kannibal Cookies

 Og hvad passer bedre, end små (u)hyggelige knogle-cookies, når vi jo har ramt oktober måned ogdermed Halloween måneden, samtidig med, at pigerne fra studiet kiggede forbi til aften-hygge igår aftes
Cookies med kanel

Cookies med kanel

Jeg har også haft chokoladeog kakao i, og endda også forsøgt mig med daim. Heribland Kanelcookies som jeg hjertens gerne vil dele med folket, da opskriften nu er tilpasset, prøvesmagt og godkendt ADSKILLIGE gange
Cookies med dronninge mandler

Cookies med dronninge mandler

Når de er helt afkølet, er de sprøde i kanten og let bløde i midten. Jo længere tid man bager dem, jo sprødere bliver de, der er derfor ikke en specifikt bagetid på dem
Glutenfri chocolate chip cookies med karamel

Glutenfri chocolate chip cookies med karamel

Sprøde, store cookiesmed masser mørk chokoladeog sej karamel i midten. Og nu kommer vi snart til det, det i virkeligheden handler om – de glutenfri chocolate chip cookiesmed karamel, som er så utroligt lækre, sprødeog samtidig seje på grund af karamellen
Macadamia Lace Cookies

Macadamia Lace Cookies

Smagen i begge slags er rigtig god, men dem med lakrids blev flade ogsprøde, imens dem medchokolade blev tykkere, og lidt mere "chewy" i konsistensen
Chunky whole grain cookies

Chunky whole grain cookies

min opskrift “Cookies / Rocky Road Style” med marshmallows og finsk lakrids. Det er nemt ændre på fyldet i opskriften, kom mere chokolade i dejen eller brug andre slags nødderog tørret frugt
De ultimative Triple Chocolate Cookies

De ultimative Triple Chocolate Cookies

Cookies’ne er bløde og chewy indeni, sprøde udenpå, ogmed alle tre slags chokolade, der smelter på tungen, får man ikke en bedre cookie i mine øjne
Veganske frikadeller aka vegetter – en grundopskrift

Veganske frikadeller aka vegetter – en grundopskrift

Veganske cookiesmedchokoladeog havsalt. Opskriften her er vist med fokus på at du frit kan vælge om du bruger bønner, kikærter eller linser (en af mine tidligere kursister har også haft gode erfaringer med at bruge frosne, optøede edamame bønner), og at der også er mulighed for at variere de kerner, mandler eller nødder du bruger
Papaya Kager

Papaya Kager

Denne gang er de sprødeog knasende granatæblekerner blot skiftet ud med en sød og blød papaya, også har jeg denne gang tilføjet lidt havregryn til dejen også