Lad cookies køle helt af, før de spises, så de bliver sprøde udenpå og bløde. ^Hvis du gerne vil bruge denne opskrift på Low FODMAP, så erstat sødemidlet med ahornsirup og brug græskarkerner, solsikkekerner, macadamianødder, valnødder eller pinjekerner i stedet for nødder (mandel, cashewnød, hasselnød)
Det blev disse cookies, som er spækket med store mængder chokoladeoghasselnødder. Tilsidst tilsættes chokoladenognødderne til dejen og nu kan du komme i gang med bagningen
Disse cookies er sprøde i kanten og chewy i midten – lige som en cookie skal være. Nu rammer den søde juletid meget snart, og hvad er bedre end at tag forskud på julens lækkerier med julede cookies
Og hvad passer bedre, end små (u)hyggelige knogle-cookies, når vi jo har ramt oktober måned ogdermed Halloween måneden, samtidig med, at pigerne fra studiet kiggede forbi til aften-hygge igår aftes
Jeg har faktisk allerede for et par år siden fundet min bedste opskrift på cookiesmed mørk chokoladeog havsalt, og den kan du finde på bloggen lige her
Jeg har også haft chokoladeog kakao i, og endda også forsøgt mig med daim. Heribland Kanelcookies som jeg hjertens gerne vil dele med folket, da opskriften nu er tilpasset, prøvesmagt og godkendt ADSKILLIGE gange
Når de er helt afkølet, er de sprøde i kanten og let bløde i midten. Jo længere tid man bager dem, jo sprødere bliver de, der er derfor ikke en specifikt bagetid på dem
Sprøde, store cookiesmed masser mørk chokoladeog sej karamel i midten. Og nu kommer vi snart til det, det i virkeligheden handler om – de glutenfri chocolate chip cookiesmed karamel, som er så utroligt lækre, sprødeog samtidig seje på grund af karamellen
min opskrift “Cookies / Rocky Road Style” med marshmallows og finsk lakrids. Det er nemt ændre på fyldet i opskriften, kom mere chokolade i dejen eller brug andre slags nødderog tørret frugt
Veganske cookiesmedchokoladeog havsalt. Opskriften her er vist med fokus på at du frit kan vælge om du bruger bønner, kikærter eller linser (en af mine tidligere kursister har også haft gode erfaringer med at bruge frosne, optøede edamame bønner), og at der også er mulighed for at variere de kerner, mandler eller nødder du bruger
Denne gang er de sprødeog knasende granatæblekerner blot skiftet ud med en sød og blød papaya, også har jeg denne gang tilføjet lidt havregryn til dejen også