Skær rugbrødet i tynde skiver og rist dem i ovnen til de er gyldne og sprøde. Croutoner. En rigtig dejlig hovedrets salat og god til madpakken dagen efter
Tomatkompotten var udsøgt sammen med den salte skinke, men en anden gang ville jeg server denne ret med brød og smør til i stedet for croutoner, da jeg tror det iskolde islet fra smørret ville være en god kontrast til tomaten
Afkøl croutonerne på en bagerist. Brødcroutoner6 skiver hvedebrød6 spsk olivenolie1 spsk havsaltSkær hvedebrød i fine tern. Læg croutonerne på bagepapir på en bageplade og rist dem i ovnen på 200 gr til de er gyldne
strimlet icebergsalat, gulerødder, rød peber, agurk, minimajs, champignons, feta (Puck eller anden blød blok-salatost), marinerede hvidløg, croutoner (hvidløg til Christian, Svansøs provence-croutoner til mig) og så noget af det vigtigste
En god klassiker salat som smager fantastisk. Hvis man har mod på det så spring ud i at lave det hele selv, det er slet ikke så svært at lave sin egen lækre dressing og så lære man at lave en god mayonnaise sammentiedig
Sæt dem i ovnen, og bag dem til de er gyldne og sprøde – ca. Tilfælles med de fleste varianter af Cæsar salat har denne at det er en salat med en hjemmelavet oliedressing, ost og croutoner
Server suppen rygende varme med sprødebrødcroutoner. Afkøl croutonerne på en bagerist. Brødcroutoner6 skiver hvedebrød6 spsk olivenolie1 spsk havsalt1 tsk tørret timianSkær hvedebrød i fine tern. Læg croutonerne på bagepapir på en bageplade og rist dem i ovnen på 200 gr til de er gyldne
Bag dine fuldkorn pommes frites i ca 10 minutter til de er lækre og sprøde. "En snyde pommes frites". Dette er faktisk ikke helt en pommes frites, men mere en form for crouton, men, men, men sådan nogle smager da også dejligt med ketchup, mayo og hjemmelavet guacamole og måske en lille bøf til