The post Kunsten at lave sprødeflæskesvær appeared first on Grydelappen. Førhen har jeg altid stegt flæskestegen efter min mors anvisninger og den har da også altid smagt rigtig godt, men det har været svært at få alle svær sprøde – og ikke kun dem på midten
bacon og ristede løg) vil flæskesværene blive bløde, når de har ligget på maden noget tid, så hvis du vil være sikker på, at sværene er sprøde ved servering, kan du enten sørge for at servere smørrebrødet den dag, det er smurt eller vente med at lægge flæskesværene på, til smørrebrødet skal serveres (og indtil da opbevares utildækket i et stykke sølvpapir i køleskabet)
En håndfuld knuste flæskesvær (opskrift her). Opvarm baconfedtet og steg rejerne ganske kort deri på begge sider, hvorefter de vendes i de knuste flæskesvær
Valget angående hvilken type svinekød jeg skulle bruge var derfor ligesom taget, og det første jeg tænkte på var sprødeflæskesvær og en lækker kødfyldt svinerilette
Grøntsagerne skulle være sprøde men var sine steder kulsorte og også seje. Flæskesvær øverst og noget reduceret sauce, lagde jeg mærke til at han sagde
Der er masser af fedt i, så de bliver ligesom flæskesvær, kom dem på fedtsugende papir og drys med salt når de har fået et par minutter og er sprøde - gem fedtet til sovsen
Pizzaen var med mozzarella, bacon (så sprødt, at det næsten mindede om flæskesvær), peccorino, persille, og cherry tomater, og så var den ultra tynd og sprød i kanten
minut til de er sprøde og lækre - akkurat ligesom dem slagteren laver. Uhh, de var ekstremt gode, - det er bestemt ikke sidste gang jeg laver flæskesvær på den måde
De sidste 10 minutter inden stegen er færdig tændes der for grillen og flæskesværene popper op og bliver dejlige luftige og sprøde - husk at de ikke skal blive sorte