Sprøde flæskesvær opskrifter

Kunsten at lave sprøde flæskesvær

Kunsten at lave sprøde flæskesvær

The post Kunsten at lave sprødeflæskesvær appeared first on Grydelappen. Førhen har jeg altid stegt flæskestegen efter min mors anvisninger og den har da også altid smagt rigtig godt, men det har været svært at få alle svær sprøde – og ikke kun dem på midten
Hjemmelavet smørrebrød: Flæskesteg med sprød svær

Hjemmelavet smørrebrød: Flæskesteg med sprød svær

bacon og ristede løg) vil flæskesværene blive bløde, når de har ligget på maden noget tid, så hvis du vil være sikker på, at sværene er sprøde ved servering, kan du enten sørge for at servere smørrebrødet den dag, det er smurt eller vente med at lægge flæskesværene på, til smørrebrødet skal serveres (og indtil da opbevares utildækket i et stykke sølvpapir i køleskabet)
NOMA

NOMA

Retten på nedenstående billede er kammuslinger lavet som chips - ultra tynde skiver, og dermed super sprøde
Tæske stærk ovnbagt blomkål

Tæske stærk ovnbagt blomkål

Begynder nu at tænke på at det snart er weekend og at jeg hverken skal have rødvin, chokolade eller flæskesvær
Svinemørbrad med "knas" ala LCHF

Svinemørbrad med "knas" ala LCHF

Her i huset er "knas" i maden oftest en positiv ting for alle parter, specielt oskar, som elsker sprøde og salte ting
Madbloggerudfordringen 3 - Det salte køkken

Madbloggerudfordringen 3 - Det salte køkken

Valget angående hvilken type svinekød jeg skulle bruge var derfor ligesom taget, og det første jeg tænkte på var sprødeflæskesvær og en lækker kødfyldt svinerilette

Rønnede Kro 27. marts 2015

Grøntsagerne skulle være sprøde men var sine steder kulsorte og også seje. Flæskesvær øverst og noget reduceret sauce, lagde jeg mærke til at han sagde
Turducken på den gode måde

Turducken på den gode måde

Der er masser af fedt i, så de bliver ligesom flæskesvær, kom dem på fedtsugende papir og drys med salt når de har fået et par minutter og er sprøde - gem fedtet til sovsen
Mine bedste rejsetips til Rom

Mine bedste rejsetips til Rom

Pizzaen var med mozzarella, bacon (så sprødt, at det næsten mindede om flæskesvær), peccorino, persille, og cherry tomater, og så var den ultra tynd og sprød i kanten
De sprødeste flæskesvær

De sprødeste flæskesvær

minut til de er sprøde og lækre - akkurat ligesom dem slagteren laver. Uhh, de var ekstremt gode, - det er bestemt ikke sidste gang jeg laver flæskesvær på den måde