Sprøde grønsager med dip opskrifter

Vores favorit rodfrugte dip/dressing

Vores favorit rodfrugte dip/dressing

Faktisk spiser vi ret store mængder er rodfrugter og mayo i løbet af vinteren og indtil alle forårets nye grønsager begynder at dukke op
Så der deller!

Så der deller!

De er sprøde udenpå, og bløde og saftige indeni, og så er de oveni købet meget nemme at lave. Som tilbehør lynstegte jeg nogle grønsager (gulerødder, forårsløg og spidskål) på panden og så lavede jeg en peanutdip til, og den smager af intet ringere end peanuthimlen
Spirer i maden

Spirer i maden

De skal stadig være en smule sprøde, hæld vandet fra, bland dem med resten af ingredienserne og drys skudene over bønnesalaten

Gastronomisk leksikon

Grønsager og krydder-urter bundet sammen, kogesmed i suppe for at give smag. Betyder at pasta, grønsager m

Ovnstegte forårsruller

Tilsæt hvidløg, ingefær og sojasauce og smag til med salt og peber. En forårsrullepandekage pensles med sammenpisket æg