Mine småkager blev ikke helt sprøde men mindede om små honningkager. Desuden indeholder de også ingefær, da jeg elsker smagen og det giver en frisk kontrast til den søde kage
Sprøde glutenfri småkager. Lad dem køle af på bagepladen, de bliver sprøde når de er kolde. Kan laves både som ingefærsmåkager eller som helt almindelige brunkager, vælg blot krydderier efter nedenstående
kanel, ingefær og vanilje . For nyligt blev jeg spurgt om, hvad jeg elsker allermest ved julen. Det er et rigtig svært spørgsmål, for julen er fyldt med mange dejlige ting
De smager skønt og bliver bløde/sprøde, hvis du dypper dem i kaffen eller teen. stødt ingefær. Kiksene – eller småkagerne – er fyldt med julekrydderier, – og dermed juleduft – men de kan sagtens spises hele året
Småkagerne her er italiensk inspirerede, og de er både søde, friske, krydrede og sprøde. Bland mel, hjortetakssalt, ingefær og vanillesukker og rør det i
Småkagerne bliver herligt sprøde, når de er helt kolde – og de mange krydderier virker som små smagseksplosioner i munden, selvom de også udgør et perfekt hele