Pengasiusfileter Æg Rasp Nye kartofler Gullerødder Forårsløg Broccoli Smør til at stege i og rigeligt af det , så fiskenbliver sprød og lækker og ikke sætter sigi panden
Skær imens baconen imindre stykker, og steg dem sprøde på en tør stegepande. Og det er ikke hasselbagte kartofler eller kartoffelbåde iovn jeg tænker på
Til gengæld tager det ikkelige så lang tid at stege kartoflerne på panden som iovnen, synes jeg – og det er jo bare helt ihurtigmums’ ånd – og så bliver de usandsynligtsprøde og lækre
Fritterne er der jo egentligikke så meget fidusi at lave, men jeg kan garantere, at de bliver ekstra gode og sprøde, når man bruger fremgangsmåden nedenfor
Vifik små, halve, bagte kartoflertil og en lækker bønnesalat – gule og grønne bønner fra haven, gulerod iskiver, rødløg og rød peber i en let olie/eddikedressing
Brun sovs, hvide og brunede kartofler og rødkål. En af de ting en husmor/far frygter til jul, når flæskestegen liggeriovnen, det er om sværen nu også bliver sprød
- til sværene er sprøde. Porchettaen smager dejligttil fx Grønkålssalat med æble og jordskokker, Rødkålssalat med appelsin, valnød og salatost, Glaserede kartofler og rodfrugter
en smule mere vand om nødvendigt) og grilles, til sværene er poppet op og sprøde. Når gryden med de skrællede, hvidekartofler tændes, skal du i gang med at lave de brune kartofler (opskriftenfinder du her