Kyllingespyd med nudelsalat. Leder du efter det perfekte tilbehør. Ja så skal du ikke lede meget længere, for dette smørstegte spidskål er både nemt, lækkert og sundt
Denne version er med risnudler, kylling og en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, lime og peanutbutter
Sprøde tundeller med gulerød. Sammen med de grillede kyllingespyd, marineret i limesaft og drysset med ristede sesamfrø, fungerer det fint som en sommerret
Lisbeth valgte Fisk & Chips - Kuller med grov remulade og sprøde pommes frites. Til børnene havde vi bestilt Fiskefrikadelle - Med grønsagshapser, brød og smør samt Kyllingespyd - Med grønsagshaper, brød og smør
Lisbeth valgte Fisk & Chips - Kuller med grov remulade og sprøde pommes frites. Til børnene havde vi bestilt Fiskefrikadelle - Med grønsagshapser, brød og smør samt Kyllingespyd - Med grønsagshaper, brød og smør
Rist cashewnødderne på en tør, varm pande, til de er gyldne og sprøde. Kyllingespyddene bliver stegt i lidt chilisovs, og i nudelsalaten er der spidskål og cashewnødder
2 pakker kyllingeinderfileter a 280 g. 2 fed hvidløg. 2 kviste hakket rosmarin eller 1 tsk. tørret. 1/2 dl olivenolie1 kg skrællede rodfrugter fx pastinak, persillerod, jordskokker eller gulerødder