Sæt løgringene i køleskabet og lad dem sætte sig lidt. Dyp løgringene i dejen og steg dem 2-3 stykker ad gangen i den varme olie indtil de bliver sprøde og osten forhåbentlig smelter inden i
1 omgang panerede løgringe (opskrift her). Vend hver chili i bignet og lad dem herefter hygge sig i 170-180 grader varm, smagsneutral olie i 8-10 minutter til de er sprøde og gyldne. 1 omgang panerede løgringe (opskrift her)
Kartoflerne ryger på en pande ved jævn varme med halvdelen af smørret og olie og vendes fra tid til anden, til de er gennemstegte, sprøde, gyldne og lækre
På pizzaen kom jeg tre forskellige slags oste, tynde kartoffelskiver, bacon, oliven og tynde løgringe for til sidst at toppe med denne skønne grønne olie, lavet på god olivenolie, purløg, basilikum og lidt hvidløg
Lad det bruse af, og smid så løgringene på. Hæld vandet fra, og dup fritterne tørre, inden du – i mindre portioner, så olien ikke bliver for kold – smider dem i 170 grader varm, smagsneutral olie til de er gyldne og sprøde
For nylig lavede vi disse lækre sprøde tempurarejer, som vi serverede med en hjemmerørt aoili (som du finder opskriften på her) og et madbrød (- opskriften her)
Jeg giver dig her et par forslag til, hvordan du nemt kan lave sprøde grøntsager i ovnen. Løgringe. Sæsonen for julefrokoster er så småt ved, at gå i gang og en ting der ofte bliver serveret er smørrebrød
Bøffen blev stegt efter bestilling og var lækker med sprøde fritter og en let syrlig bearnaise, min bror der fik denne ret var vældig tilpas, bouillabaissen der efter min mening ikke var en original version bragte også glæde