Jeg elsker alt med peanutbutter og alt asiatisk, og den cremede peanutbutterdressing går super godt til de sprøde grøntsager, den stegte ost og nudlerne
Denne ret er super nem i en travl hverdag, alle kan putte på lige det man vil og det er jo fedt når man har børn som kan lide forskellige ting, samtidig så kan jeg godt lide at grønsagerne forbliver sprøde
Smid kyllingebrysterne med skindsiden ned på en brandvarm pande, og lad dem blive gyldne og sprøde, inden du lægger dem i et lille ildfast fad, hvorefter du hælder saucen over dem
Salaten er fuld af grønne og sprøde grøntsager, så det er flot at servere noget rødt ved siden af. Kom nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt
Kog nudlerne og hæld vandet fra. Tilsæt derefter kål og lad det falde sammen, inden nudlerne tilsættes og det hele blandes godt inden du lader tingene køle lidt af
Koriander, lime, ingefær, mango, salte cashewnødder, sprøde grøntsager og saftigt andebryst. Du kan i stedet for risnudler skifte dem ud med ægnudler eller servere retten med ris i stedet
Glasnudler (evt. Kog glasnudlerne, steg kyllingen og snit grøntsagerne fint. Læg derefter rispapiret på tallerkenen og fyld rispapiret med kød, nudler og grøntsager
Den har en perfekt balance med surt, sødt, salt og stærk, samt mellem det sprøde og det bløde i form af de sprøde grøntsager i salaten og det møre oksekød
Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Lavet med nudler, æg og lime som de gør traditionelt. Vi er nu over halvvejs inde i januar måned, og jeg kan mærke, at både mørket, kulden, travlheden og pengepungen påvirker min lyst til at lave mad