Sprøde nudler opskrifter

Sprød nakkekam med nudler

Sprød nakkekam med nudler

romanescokål 1 håndfuld haricots verts - sesamfrø 250 g fuldkornsnudler 5 spsk. Ingredienser 4 stk nakkekoteletter - salt og peber 2 dl
Kyllingsuppe m/nudler og grønt

Kyllingsuppe m/nudler og grønt

Denne ret er super nem i en travl hverdag, alle kan putte på lige det man vil og det er jo fedt når man har børn som kan lide forskellige ting, samtidig så kan jeg godt lide at grønsagerne forbliver sprøde

Spicy nudler med rejer

De var bare slet ikke ligeså sprøde. Der har i lidt tid stået den meget beskrivende “Noget med nudler”, som i denne uge kom på madplanen
Kantonesiske stegte nudler

Kantonesiske stegte nudler

Nudler skal blive sprøde på den ene side, og så hælder du ellers den resterende olie på, og vender dem
Sticky Chicken med stegte nudler

Sticky Chicken med stegte nudler

Smid kyllingebrysterne med skindsiden ned på en brandvarm pande, og lad dem blive gyldne og sprøde, inden du lægger dem i et lille ildfast fad, hvorefter du hælder saucen over dem
Kålsalat med nudler og thaidressing

Kålsalat med nudler og thaidressing

Salaten er fuld af grønne og sprøde grøntsager, så det er flot at servere noget rødt ved siden af. Kom nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt
Pad thai nudler med andebryst

Pad thai nudler med andebryst

Koriander, lime, ingefær, mango, salte cashewnødder, sprøde grøntsager og saftigt andebryst. Du kan i stedet for risnudler skifte dem ud med ægnudler eller servere retten med ris i stedet
Kyllingewok med Mango og Nudler

Kyllingewok med Mango og Nudler

Salatbladene er skyllede og ligger enkeltvis, og de holder sig friske og sprøde i op mod to uger. nudler
Chicken teriyaki (Kylling teriyaki)

Chicken teriyaki (Kylling teriyaki)

Hvis man vil have sprøde grøntsager tag da retten af varmen, hvis man gerne vil have lidt mere tilberedte grøntsager, lad det da simre lidt ekstra
Madplan: SU-venlig og billigere aftensmad

Madplan: SU-venlig og billigere aftensmad

Lavet med nudler, æg og lime som de gør traditionelt. Vi er nu over halvvejs inde i januar måned, og jeg kan mærke, at både mørket, kulden, travlheden og pengepungen påvirker min lyst til at lave mad