I det her indlæg har jeg serveret rilletten på små rugbrødschips, da jeg synes det er lidt lækkert med noget sprødt til den cremede rillette, og selvfølgelig også fordi det er dejligt dekorativt på den måde
Jeg er blevet helt vild med rugbrødschips, som jeg startede med at købe hos Lagkagehuset. Bag rugbrødschipsene i ovnen ved 170 grader i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde – de må ikke blive brankede
Skær rugbrødet i tynde skiver og rist dem i ovnen til de er gyldne og sprøde. Rugbrødschips. Fordel ternene på bagepapiret ved siden af rugbrødschipsene og bag/rist dem sammen med rugbrødet
Pestoen er lavet på friske og skønne urter, sprøde pinjekerner og en god olie. Stil din hjemmelavede pesto på køl og nyd den i salater, til aftensmaden, til stegning, som dip til rugbrødschips … ♥
Et tidspunkt var der smagsprøver på Lagkagehusets rugbrødschips og nøj, hvor var de gode. Endelig er modul 5 overstået og jeg er hermed 35,7% bioanalytiker
Det fungerer så godt og efter endt bagetid står man med de mest perfekte sprøde chips. Du har måske, lige som jeg prøvet at lave rugbrødschips af tyndskåret brød der dryppes med olie og kommes i ovnen
Dyp rugbrødschipsene i blomkålspure, ærtepure, humus eller andet lækkert. 9-12 min (alt afhængig af hvor sprøde man vil have dem), jeg bager dem gerne i 12 min
Til de er sprøde på over kanten. Rugbrødschips. Placer en udstikkerform ø4cm kom et 1 cm tyk lag flødeost, derefter et tyndt lag rugbrødschips og til sidst 1/4 af laksen