Sprøde ostechips Fordel osten i et tyndt lag på en plade med bagepapir. Syltederødløg Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner
Nye kartofler med friske krydderurter og olivenolie / Ærtepesto pasta med langtidsbagte tomater / Sprøde falafler i pitabrød med grønt og tahindressing
De lækre stadig sprøderødløg og smagen fra den sur-søde eddikelage var helt perfekt til det lidt fede kød, og gjorde det til en herrelækker aftensmad også selvom kødet var koldt
Bollerne inden de bages sprøde på toppen. Syltederødløg og brombær undervejs. Servér de lune sweet buns med lidt mayonnaise, bøfferne og rødløgs og -brombærblandingen
Opskriften på de syltederødløg og brombær finder du her, mens verdens bedste brød er at finde her. Opvarm olie til 170 grader og fritér æggeblommerne deri til de er gyldne og sprøde. Opvarm olie til 160 grader og fritér kuglerne deri i 3-5 minutter til de er sprøde og gyldne
Steges i lige dele smør / olivenolie til de bliver sprøde/ gyldne og til alt væde er væk. Så kigger man nøje efter, kan man se de saftige stykker af entré cote blande sig mellem de ristede svampe, syltederødløg, lækre semidried tomater, ristede asparges og andre lækre grønne sager
Med min kreation gik jeg ud fra, at jeg gerne ville have noget salt, sprødt og friskt i modspil til den lune og lidt fede leverpostej og valgte derfor at toppe min lune leverpostejsmad med hjemmesyltederødløg, saltede og sprøde rødbedechips og frisk persille (se billede herunder)
Det er ikke fordi jeg ikke kan lide leverpostej, men sådan en mad smager bare bedst med rødbeder, syltede agurker eller ristede løg til som kan være lidt svært at balancere med i madpakken
De syltede beder varmes lidt op i lagen, inden servering. Del rødløgene i to og skil dem ad i lag. 2 rødløg. Læg herefter 3-4 syltede beder, to skiver gedeost og en æggeblomme på, krydr alt med salt og peber og giv lidt sauce til