Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
De kan både spises som morgenmad eller som dessert, og det er de skønneste, velduftende og sprødevafler sødet med en smule honning og lavet med ølandshvedemel
De blev lækre sprøde udenpå og dejligt svampede indeni – præcis som jeg synes vafler skal være. På en fridag besluttede jeg derfor at starte dagen med lidt luksus og selvforkælelse – det kom der disse lækre peanutsvafler ud af
Bruxelles-vaflerne er sprødere og laves ofte med øl. Liège-vaflerne er runde og lavet af briochelignende dej og med perlesukker, som giver vaflerne en dejlig og karamelliseret overflade
Sprødevafler. Uhh, de var sprøde og gode og kan varmt anbefales. Vaflerne blev godkendt med stort G. Vi har ellers ingen fredagstraditioner, som jo ellers findes i mange familier i forbindelse med fredagens Disney Sjov
Som nævnt andre steder på bloggen, kom vi nærmest til at forkøbe os i Schiphol-lufthavnen, da vi var på jagt efter disse lækre, sprøde og dog lidt karamel-seje hollandske vafler kaldet Stroop-wafeln