Alt i alt en række bundsolide salater, der både kan stå alene med lidt brød eller som tilbehør, hvilket der også gives masser af tips til hele vejen gennem bogen
) Nu er det godtnok et par dage side, at jeg fik bagt dette skønne, sprøde og knasende brød - selvølgelig med et luftigt indre, men derfor skal I da ikke snydes for billeder og opskrift
Det specielle ved disse brød er den gode smag og konsistens - Oplevelsen af at spise et brød, der veksler mellem at være blødt og sprødt, da det har forskellig tykkelse
Server et styk groft brød til. Boost din sundhed med en vitaminbombe af en suppe. En fantastisk smagfuld suppe der mætter godt og lige nu har vi grønkål der er i sæson, så hak den og kom den i din suppe, det smager fantastisk
Det er groft, sprødt og rustikt, men pas på for det er også utrolig mættende. I går forkælede vi os selv med olie og balsamico fra Oliviers & Co - til at nyde dette, måtte der et godt brød til, som ikke krævede al for lang hævetid
Der skæres et par skriver af brødet, som ristes i ovnen, så det er dejlig sprødt. Vi fik i stedet en simpel kyllingsalat, og for at gøre den mere mættende, et stykke med ostegratineret brød ved siden af
Gerne friskbagt og/eller knækbrød for noget sprødt. Sprødt udenpå, blødt og luftigt indeni. Saftige cherrytomater, frisk rosmarin og mel til et lækkert foccacia brød
Så derfor i dag en opskrift på et sprødt og saftigt italiensk brød. Et madbrød, der gør sig godt som tilbehør, som sandwichbrød eller bare til et lille glas i utide