Sprødt brød opskrifter

Lækkert sprødt Durum brød

Lækkert sprødt Durum brød

J. e. g. b. a. g. e. r. t. i. t. i. s. i. d. s. t. e. ø. j. e. b. l. i. k. ,. d. e. t. b. e. d. s. t. e. e. r. v. a. r. m. t. s. p. r. ø. d. t. b. r. ø. d. l. i. g. e. f. r. a. o. v. n. e. n. D. e. t. t. e. b. r. ø. d. k. a. n. b. å. d. e. b. a. g. e. s. i. s. i. d. s. t. e. ø. j. e. b. l. i. k. e
Sprødt hvedebrød

Sprødt hvedebrød

) Nu er det godtnok et par dage side, at jeg fik bagt dette skønne, sprøde og knasende brød - selvølgelig med et luftigt indre, men derfor skal I da ikke snydes for billeder og opskrift
Nan Brød

Nan Brød

Det specielle ved disse brød er den gode smag og konsistens - Oplevelsen af at spise et brød, der veksler mellem at være blødt og sprødt, da det har forskellig tykkelse
Knasende sprødt sommerhit

Knasende sprødt sommerhit

Alt i alt en række bundsolide salater, der både kan stå alene med lidt brød eller som tilbehør, hvilket der også gives masser af tips til hele vejen gennem bogen
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

I en papirspose holder brødet sig sprødt og frisk i ca. Den lange hævning er grunden til at man ikke behøver at ælte brødet
Grønkålssuppe m. sprødt bacon

Grønkålssuppe m. sprødt bacon

Server et styk groft brød til. Boost din sundhed med en vitaminbombe af en suppe. En fantastisk smagfuld suppe der mætter godt og lige nu har vi grønkål der er i sæson, så hak den og kom den i din suppe, det smager fantastisk
Blomkålsfad med ost og sprødt låg

Blomkålsfad med ost og sprødt låg

Man kan spise retten som tilbehør, som vi gjorde – eller den kan være hovedret med lidt godt brød til og måske en salat, hvis man er i grønt humør
Kærnemælksbrød

Kærnemælksbrød

Resultatet er et meget sprødt og luftigt let syrnet brød, der smager utrolig godt. Brødtype. Grovbrød med kærnemælk og surdej
Koldthævede Kerneflútes

Koldthævede Kerneflútes

et lækkert sprødt og fiberrigt brød, som mætter dejligt. - som bare sprudler af sundhed og god energiOg en hel masse gode og lækre fibre, som giver det perfekte bid i brødet
Ale & Honey Bread

Ale & Honey Bread

Når brødet er færdigt, skal det være sprødt og mørkt. Det var ved at være lidt tid siden at jeg sidst havde bagt et brød, og jeg tyede derfor til Rikke Grybergs fantastiske bog "Byens bedste brød og kager"