Sprødt hvedebrød opskrifter

Sprødt hvedebrød

Sprødt hvedebrød

Sprødthvedebrød (2 mellemstore brød)8 dl. - og selvfølgelig lavet med den kære OrlaOg så er det samtidig lavet i grillen
Croque-Monsieur

Croque-Monsieur

18 skiver daggammelt hvedebrød. Varm en pande op og kom halvdelen af olivenolie på panden, og steg 2 af croque monsieur’erne i et par minutter på den brødskive, hvor der ikke er ostemasse på, steg brødet, til det er gyldent og sprødt
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Hverdags hvedebrød. Hverdags hvedebrød. 25 minutter til det er sprødt og gyldent. Jeg har købt Claus Meyer's bog om brød - Meyers Bageri
crostini med gedeost og citrontimian

crostini med gedeost og citrontimian

Skær hvedebrød i skiver og læg dem på bagepladen. 100 gr gedeost (Soignon)Nogle kviste citrontimianFlydende honningOlivenolieHvedebrødTænd ovnen på 200 gr. Rist crostinis i ovnen i 8-10 minutter til osten er blød og brødet er sprødt