Hak mandler og pistacienødder fint i en minihakker. medium. Start med mælkechokoladeganache. Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld den dernæst ned til chokoladen i en tynd stråle, mens du konstant laver små cirkulære bevægelser med en dejskraber i bunden af skålen
Herefter kommes den i en springform, foret med bagepapir og smurt på kanterne. Tuc kiksene knuses, marcipan skæres i meget små stykker og mandlerne skal hakkes, alt dette og bagepulveret vendes i æggehvide-sukker blandingen
Det kan nemt gå hen at blive en vane med farlige konsekvenser for sidebenene, så jeg forsøgte mig med en kage uden mel og sukker for min samvittigheds skyld
Mens kagerne afkøler laves jordbærkompotten. Jeg reducerede i sukker og olie, for kagen indeholder bananer og ananas der er søde og iceing creme med florsukker
Beklæd bunden af en springformmed bagepapir og smør siderne med rapsolie. Den er fyldt med lækkert mørk chokolade og istedet for mel har jeg tilsat fintmalede mandler
Fordel dejen i en springform, og strøg kokosflager og de hakkede mandler over. Så skal du bare vælge om du vil servere den med noget eller om den skal nyder helt som den er
Folk var helt tosset medkagerne, og der blev taget flere billeder af kagerne end af hele festen og festens hovedperson … Tja, der er nok bare noget medkager som fanger folk
Befri kagen fra springformen og kageplasten. Og så blev det pludselig svært, – fordi jeg har jo ikke lyst til bare at gentage mig selv, år efter år, og byde på den samme honningkage eller de samme småkager igen og igen
Læg bagepapir i din springform, hæld dejen i og bag kagen i ca. Vi spiser næsten altid noget lækkert herhjemme om aftenen - nogle gange bland selv slik, andre gange pandekagermed is, eller nogle sundere søde sager
Beklæd springformenmed ren kageplast og hæld moussen ud over kagen. mindre end springformen. Da jeg jo ikke ligger inde med opskriften fra La Glace, har jeg sjusset mig frem