Bunden bages i en smurt springform, 25 cm i diameter, i 25 minutter ved 175 grader. Dejen hældes i en springform(diameter 22cm) og bages ved 180 grader i 30 minutter
Hæld halvdelen af dejen i en smurt springform (ca. Når kagebunden er helt afkølet, lægges den tilbage i springformen på et stykke husholdningsfilm, som du også dækker siderne med
Rul dejen ud eller mas den blot ud med hænderne i en springform eller et tærtefad. Er du også en af dem, der elsker en god, hjemmelavet tærte og har svært ved at få nok fisk
(Jeg bruger en springform på Ø23). 4) Kom dejen i en springform på omkring Ø23 og bag kagen ved 190 C i ca. 6) Chokolademoussen hældes over hindbærmoussen i springformen, som er helt afkølet
Tag en springform, og stil den på et fad uden bunden af formen. Min gode veninde Sara laver en rigtig dejlig cheesecake, som har inspireret mig til at lave en ernæringsforbedret udgave af den traditionelle cheesecake med flødeost og digestive kiks
Kagen bliver flottest, hvis den bages i en randform, men du kan også bruge en springform. Drys evt med flormelis som pyntSom det ses af billederne har jeg kun lavet den i springform
Kom dejen over i en i springform (22 cm i diameter) eller en firkantet form (21 x 21 cm). Denne chokoladekage med dadel, banan og kokos som er lavet med mandelmel er rigtig lækker
Opskrift til springform ca. Hæld dejen i en smurt springform ca. Forleden kom min mor og jeg til at tale om squashkagen, hvis opskrift gik vejen rundt, da jeg var lille