Kom lidt olie i en gryde og svits kyllingen sammen med chili og hvidløg og et par gode skefulde rød karry pasta- Hvor meget du vil bruge her, er op til dig – jeg bruger meget , nok ca et halvt glas, for jeg vil gerne have en stærk suppe
Denne kan også serveres som forret eller man kan med fordel komme lidt rejer eller kylling i – Dog er jeg ret vild med at komme lidt ristede forårsløg og friskkværnet peber i
Læs mere om hvorfor bone broth er sundt i bogen “En kop nærende BONE BROTH” og brug den i opskriften på Svamperamen medkylling eller Suppemed butternut squash og gulerødder
Ikke at forglemme deres flødeboller med timian-cookie eller butternut squash marengs smag. Til forret fik vi den lækreste cremedekokosmælksuppemed svampe og kylling, dernæst en salat og til hovedret henholdvis en red curry ret og pad thai
Suppe af. 125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med. kyllingetern + ½ skive af mit høj protein rugbrød = 464 kcal. 300 g af min "Grøntsager medkylling stegt i rød karry pasta" = 300 kcal (find den her). Sandwich med råsyltet rød peberfrugt og lufttørret skinke=315 kcal (Se den her). 300 g af min Spicy kyllingesalatmed grønne bønner= 321 kcal (Se den her). Low carb kyllingetærtemed porrer og brune champignoner = 200 g - ca 365 kcal (her). Low carb squash pasta a la italiano med pesto og kalkun bacon 1 portion= 177 kcal (her). Low carb High Protein Moussaka med granuleret soya fra Soy4you = 189 kcal (inkl 20 g protein. 125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med
Min hovedret bestod af havkat med aioli, salsa verde, squash i alle afskygninger, brændt løg, hvidløg, brocoli og forskellige urter og nye aspargeskartofler vendt i smør og persille
Kartoffel, porre og Squashsuppemed timian kylling og fritteret paprika porre. Skær kylling ud i tynde strimler, drys det med timian, og bland det godt sammen