Vi kommer først hjem sent på søndagen, så maden skal helst gå lidt stærkt denne søndag. Vi har lavet denne Fiskesuppe a la thai med torsk og rejer fra ravfood flere gange
med en lille skål med ekstra sennep af hensyn til dem der gerne vil have det på den stærke side. Smelt smørret i en gryde uden at det bruner, tilsæt melet og spæd først med mælk og følg op med fiskesuppe til den ønskede konsistens er nået
Jeg er blevet stærk inspireret af denne opskrift. Jeg har bestemt mig for at bruge et kilo jomfruhummerhaler og noget af min fars lækre laks, fanget fra hans lille jolle, til fiskesuppe
med en lille skål med ekstra sennep af hensyn til dem der gerne vil have det på den stærke side. 2spsk smør 3-4 spsk mel2 dl mælk3dl fiskesuppe (fra den kogte torsk)salt2 spsk æbleeddike eller hvidvinseddike2 spsk fiskesennep (evt hjemmerørt af grovmalet sennepsmel)Smelt smørret i en gryde uden at det bruner, tilsæt melet og spæd først med mælk og følg op med fiskesuppe til den ønskede konsistens er nået. 3dl fiskesuppe
Vi brugte dog en “almindelig” stærk karry til denne ret. Fiskesuppe med skaldyr og ristet kokos Fiskesuppe/-fond kan købes færdiglavet, og med det rette fyld har man hurtigt en lækker suppe
»De bliver stærkere og stærkere nu. Forretten er en guddommelig fiskesuppe, lavet på torsk, som turister på det guesthouse, hvor Maja gør rent, har fanget, men ikke har taget med sig