Dog smager spinaten meget stærktigennem, hvis man gemmer retten til frokost dagen efter. a) Skær kyllingebrysterne ud i små stykker og krydder dem med salt, peber, paprika og all-round krydderi
Jeg kan ikke huske om jeg har sagt det før men det kan ikkesiges for tit, jeg elsker Indisk mad, de er simpelthenfantastisketil at bruge krydderieri deres mad dog uden det nødvendigvisbliver så stærkt at man ikke kan spise det
Her er en version med en kompot, der er super lækker til mad, fordi den både er sød og lidtstærk. Blommerne skæres i tern og lægges i en stor gryde sammen med vand og sukker og chili
Kog stille kokosmælken op i en gryde og opløs bouillonenderi. Kyllingenblivertilberedtdirektei kokosmælken, hvorpå den "pocheres" og bliverufattelig mør
¼ tsk rød tørret, knust chili eller tilsvarendefriskchili – pas på det kan være stærkt. Skær kyllingeskrogeti stykker og læg det i en gryde og dæk det med vand
Den røde karrypasta kan du få i den fleste supermarkeder på hylderne med asiatiske/oversøiske produkter - prøv dig frem i forhold til, hvor stærk du foretrækker suppen
Kom det op igryden og lad det svitse et par minutter. Jeg har brugt hakket kyllingekødi stedet for hakket kalv og flæsk – jeg vil dog vove at sige, at du ikke kan smage forskel
chili flager (jeg fortrækker minchilistærk). Jeg har i denne opskrifttilberedt retten med magert hakket svinekød, men du kan sagtens bytte det ud med hakket kylling, hvilket jeg også selv gør
Som tilbehør havde jeg lyst til noget stærk og samtidig sundt og lækkert, så det blev en chili con carne ikylling udgave, så dermed kom navnet "Chili con Kylling"