i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Bryder du digikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindrechili og selvfølgeligmindrekarryi
Vil dog sige at hvis man gerne vil have den lidtstærk så kan man godt putte chilii uden problemer. Har ikkerigtig prøvet at lave den slags kyllingikarry før så jeg var lidt spændt på hvordan retten ville tage sig ud når jeg var færdig
Retten kan med fordel serveres sammen med stærkthailandske salat med agurk. Oftest serveres den med oksekød, men den smager også rigtig godt med kylling, rejer eller svinekød
Kom lidtoliei en gryde og svitskyllingen sammen med chili og hvidløg og et par gode skefulde rød karry pasta- Hvor meget du vil bruge her, er op tildig – jeg bruger meget , nok ca et halvt glas, for jeg vil gerne have en stærk suppe
chili flager (jeg fortrækker minchilistærk). Jeg har i denne opskrifttilberedt retten med magert hakket svinekød, men du kan sagtens bytte det ud med hakket kylling, hvilket jeg også selv gør
Kyllingikarry. Boller ikarry er en god, gammeldags dansk ret, som en inder måske ikkeville betegne som stærk, men du afgør jo styrken, afhængig af hvor meget karry du kommer i
Den røde karrypasta kan du få i den fleste supermarkeder på hylderne med asiatiske/oversøiske produkter - prøv dig frem i forhold til, hvor stærk du foretrækker suppen
Stærk sennep. Kyllinge kødboller ikarrysovs med toppingmix. Kødbollerne er lavet af kylling og sovsen har fået lidt æbler og så en dejligtoppingmix udover som består af blå druer, forårsløg og saltet peanuts
Men karrysuppe er også en udmærket ret resten af året, for du behøver jo ikke at gøre den brændende stærk, og med en klat kold yoghurt på toppen bliver suppen let og frisk