Her har jeg valgt at lave en smagsmæssig mere neutral udgave af ris pilaf, da jeg synes den kombination passer bedst til den stærke smag af laks og citrus
Retten er lidt stærk, men det kan du jo evt. Derfor ville jeg også vælge at servere noget andet til end den traditionelle kogte kartoffel og brun sovs eller smørsovs
Den har en dyb og intens smag og er virkelig skøn - uden at være for stærk. Hvis sovsen virker alt for tyk, kan man fortynde med lidt vand eller bouillon Smag eventuelt til med salt
fik jeg travlt med at rive og snitte til nogle godt krydrede gulerodsdeller med ris og den ‘sædvanlige’ orientalsk inspirerede sovs, og selvom aftensmaden dermed blev ganske kødløs, var der ingen, der brokkede sig
Men denne version er holdt i dansk aftensmad-versionen, med stærk oksekød. Prøv at varierer fyldet og server med en skål chili, soya eller sur- sød sovs
Tilsætstærk chili sovs, røget paprika, salt og peber efter smag. stærk chili sovs. Maki sushi med rødbede ris og mango som fyldInside-out maki med ris med chiafrø, kikærtesalat, agurk med chilisovs og karse på toppen
Desuden bliver jeg ærgerlig over, at de i starten af bogen proklamerer at alle skal kunne lave opskrifterne, og derfor behøver man ingen køkkenmaskine til brødopskrifterne (de må have meget stærke arme
Retten ender ikke med at smage af chili eller stærkt, så det skal bare være en lille teskefuld. Jeg elsker det og Tommi var også helt okay med at hans normale hvide ris var skiftet ud med blomkål - så længe der var sovs på altså